Dynamite Bingo

Speel Dynamite Bingo van GreenTube en maak kans op een jackpot prijs of bonusspel. Activeer tot vier bingokaarten en stel zelf je inzetniveau in.

Dynamite Bingo

dynamite-bingo
Beoordeling:
€250 + 50 gratis spins Speel Nu

Dynamite Bingo Features

  • Speel met 1 tot 4 kaarten
  • Explosief bonusspel
  • Jackpot van 50.000 credits
  • Helaas niet beschikbaar in Nederland

Dynamite Bingo Basics

  • Game Type : Bingospel
  • Software : Novomatic

Dynamite Bingo is een online bingo spel ontwikkeld door GreenTube (een subtak van Novomatic). Met dit spel speel je standaard met vier bingokaarten maar je kunt ook met minder kaarten spelen door de aan en uit knop (rechtsboven op de bingokaart) te gebruiken. Het thema speelt zich af in een mijnenveld in het wilde westen.

Met deze explosieve versie van bingo kun je tijdens het bonusspel een rek met balletjes opblazen om extra winsten te behalen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 92.50% een stuk lager dan we gewend zijn van gokkasten maar het voordeel van Dynamite Bingo is dat je wel met vier bingokaarten per keer kunt spelen.

dynamite bingo spel

Hoe werkt Dynamite Bingo?

Selecteer de kaarten dat je wilt activeren, speel met maximaal vier kaarten tegelijk. Je kunt ook de nummers van de kaarten veranderen door erop te klikken. Inzetten kan vanaf € 0,02 tot maximaal € 12,50 per kaart.

Er worden dertig balletjes per ronde getrokken je kunt op willekeurige momenten ook extra ballen trekken. Zodra een winnende combinatie is behaald krijg je nog een extra bingo bal om een nog hogere prijs te winnen. Je kunt tot tien extra ballen kopen of totdat je de kaart vol krijgt.

Bovenaan het spel zie de vaste jackpot dat te winnen valt. De jackpot is niet progressief maar loopt wel op naarmate je hoger inzet. De winnende bingo combinaties worden bovenaan op de speelkaarten weergegeven.

Bingo Bonus Ronde

Zodra je de bingokaart vol weet te krijgen of het bonusspel (groene bingokaarten) dan gaat de bingo bonus van start. Je krijgt nu een staaf met dynamiet waarmee je een rots op moet blazen en kristallen als beloning krijgt toegekend.

De jackpot is te winnen door een complete bingokaart vol te krijgen en de hoogte daarvan is afhankelijk van de inzet. De jackpot is trouwens alleen actief als je met het maximaal aantal bingokaarten speelt.

Wat vinden wij van Dynamite Bingo?

Voor een online bingo spel is Dynamite Bingo perfect! Er is een jackpot, je kunt extra ballen trekken en de bingo bonus is leuk bedacht.

Bovendien is dit spel ook via een mobiele telefoon of tablet te spelen waardoor je dus vanaf elke locatie kunt genieten. De RTP is helaas een stuk lager dan we gewend zijn maar de variantie is laag zodat je regelmatig iets wint.