Wil je online bingo spelen en ben je benieuwd hoe je dat aan dient te pakken, of hoe je kunt zorgen voor gratis geld om mee te beginnen? Wij leggen het je graag uit, we spelen zelf al langere tijd bingo en maken ook anderen daar graag enthousiast voor. Bingo spelen werkt heel eenvoudig, je kunt er meteen mee beginnen. Je hoeft geen ingewikkelde tactieken te volgen of te bluffen, het is voldoende om na te gaan of je bingokaart al een winnende combinatie oplevert.

Account aanmaken en gratis bingo spelen

Je kunt online bingo spelen door in ieder geval een account aan te maken, je zorgt er daarmee voor dat je je aanmeldt als speler. Dit betekent dat je onder andere in dient te voeren wie je bent en waar je vandaan komt. Wil je bingo spelen om geld en daar leuke bedragen mee verdienen?

Zorg ervoor dat je dan eerlijk je gegevens invoert, de online aanbieder zal die gegevens namelijk gebruiken om je de bedragen uit te betalen. Wij presenteren je uitsluitend aanbieders met een officiële licentie bij de lokale autoriteiten, zodat je er veilig bingo kunt spelen en je gegevens er ook in goede handen zijn.

Ons advies is om eerst gratis bingo spelletjes te spelen voordat je geld stort. Je kunt gratis spelen zonder een account aan te maken. Bevalt het spelaanbod dan kun je alsnog een account aanmaken en geld storten.

Pak een Bingo Bonus

Heb je bij een bepaalde aanbieder nog niet eerder bingo gespeeld? Dan is dit een uitstekend moment om van start te gaan, je kunt meteen gratis speelgeld claimen. De online aanbieders zorgen er op die manier voor dat je meteen zo’n €5 speelgeld tot je beschikking krijgt. Hoe je dat geld kunt innen? Het is voldoende om je aan te melden en je gegevens door te geven, op die manier controleert de aanbieder of je hier nog niet eerder gebruik van hebt gemaakt. Uiteraard kun je vervolgens bingo spelen op de manier die je wilt, je hebt de keuze uit alle spellen die er beschikbaar zijn.

Doe je vervolgens een storting, om meer geld toe te voegen aan je account? Dan kun je bij de meeste online aanbieders nog eens rekenen op een welkomstbonus, je krijgt 100 – 300% ten opzichte van het bedrag dat je zelf stort. Je kunt er met een paar euro aan storting wat dat betreft voor zorgen dat je enkele tientjes tot je beschikking hebt. Op die manier kun je bingo spelen met een mooi bedrag, waarmee je een groot aantal kaarten aan kunt kopen om te gaan spelen.

De Verschillende Bingo spelletjes

Uiteraard kun je op verschillende manieren bingo spelen, je hebt er de keuze uit een aantal verschillende spellen. Het grootste verschil bestaat tussen de spellen met 90 ballen en met 75 ballen. De spellen met 90 ballen bieden je de mogelijkheid geld te winnen via 1 lijn, 2 lijnen of een full house, de variant met 75 ballen vormt een leuke variant op het originele spel. Het gaat om bingo met 5 lijnen, een populair spel bij een groot aantal spelers. Je kunt eerst gratis bingo spelen om de spellen uit te proberen, om vervolgens voor geld een gokje te wagen en wellicht een mooi bedrag te winnen.