BingoCams Bingo

Bingocams is een van de beste live bingo aanbieders waar je andere spelers via de live webcam kunt zien.

Benieuwd naar ons oordeel over Bingocams? Het is een van de online bingorooms, met het hoofdkantoor in Malta. Uiteraard beschikt de aanbieder over een officiële licentie, je speelt er met de software van Microgaming Europa. Bingocams staat bekend om de betrouwbare bingospellen, net als de creatieve en innovatieve houding van de onderneming. Dat betekent dat je er regelmatig nieuwe spellen kunt spelen.

Momenteel is het niet mogelijk om bij Bingocams een account aan te maken!

Betrouwbaar Bingo spelen

Wil je betrouwbaar online bingo spelen? Dan ben je bij Bingocams aan het juiste adres. We hebben voor deze Bingocams review geld gestort met iDeal, onze creditcard, via Moneybookers, Neteller en een Paysafecard. Dit leverde nooit problemen op. De klantenservice is goed bereikbaar, bijvoorbeeld wanneer je er via de FAQ niet uitkomt. Je kunt bij Bingocams onder andere chatten met een medewerker, om vlot een vraag te stellen waar je het antwoord zelf niet op kunt vinden. Verder kun je een e-mail versturen naar Bingocams, bijvoorbeeld in combinatie met je accountgegevens en het spel waarmee je problemen ervaart.

Vandaag aanmelden en vijf euro gratis speelgeld ontvangen?

Je kunt bij Bingocams direct online spelen, je hoeft daarvoor geen software te downloaden. Het is voldoende om je webbrowser te openen, de bingospellen staan er in Flash. Dat betekent dat je bij Bingocams even vlot bingo kunt spelen, of dat je er aan de andere kant juist ruim de tijd voor kunt nemen.

Bingospellen en de bonus

Je kunt bij Bingocams regelmatig rekenen op nieuwe bingospellen. Het is niet de grootste online bingoroom, maar wel een erg leuke met de steeds vernieuwende spellen. Uiteraard kun je er in het live casino spelen, waar een camera ervoor zorgt dat het net lijkt of je er zelf aanwezig bent. Bingocams bestaat inmiddels een paar jaar en heeft een groot aantal spelers aan zich weten te binden. Het is daarom de moeite waard om er een account aan te maken en te oefenen, of direct een storting te doen.

Doe je bij Bingocams voor het eerst een storting? Je kunt er rekenen op een 100% bonus, tot een maximaal bedrag van €100. Wil je er nog niet meteen een storting doen, maar de bingospellen wel graag een keer uitproberen? Geen probleem, in dat geval krijg je €5 gratis speelgeld. Op die manier zorgt Bingocams ervoor dat je goed van start kunt, iets waar we in deze Bingocams review niet anders dan positief over kunnen zijn.